Отпътуване от:
 гр.Пловдив, гр. Пещера , през гр.Пазарджик
Дата и час:
09.03.2024г.; 16.03.24г.  Тръгване в  6:00 ч
Цената включва
  • транспорт с лицензиран автобус;
  • 1 нощувка закуска и вечеря /по желание/, водач и екскурзоводско обслужване по маршрута
  • медицинска застраховка с лимит на отговорност 2000 евро;
Цената не включва
  • Вечеря- 30 евро с богато меню, музика и неограничено количество алкохолни и
    безалкохолни напитки
  • Входни такси на туристически обекти и дегустация във винарна
  НЕОБХОДИМ БРОЙ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОГРАМАТА 45 ТУРИСТА

ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото на промени в цените и програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

1

Ден 1: събота/ Отпътуване

06:00 часа – Отпътуване от гр. Пловдив ,  по маршрут гр. Пазарджик – Калотина – Пирот – Ниш. Преминаване на ГКПП Калотина . Отпътуване за гр. Ниш . Разглеждане на Крепостта , построена е през 18-и век и се намира на десния бряг на река Нишава, в центъра на Ниш. Свободно време из центъра на гр. Ниш – третият по големина град в
Р.Сърбия . Нишани се гордеят със своята подземна търговска улица , която се простира под главната пешеходна улица / подземните магазини работят до 16ч в събота /
Настаняване в хотели в Нишка Баня или Ниш . Нишка баня е местност с минерални лечебни извори, на 10 км от Ниш. Термалните извори са със средна температура от 37 градуса Свободно време. Вечерта – по желание – организирана вечеря с музика. Нощувка.

2

Ден 2: /неделя/

Закуска в 08:30 ч. . Свободно време за пазар в центъра на гр. Ниш до 12 :00ч. Посещение на Винарна изба с време за обяд . Към 14ч. ще се отправим към Суковският манастир , намиращ се на 18 километра източно от град Пирот, на десния бряг на река Ерма непосредствено до едноименното село Суково от Община Пирот. Църквата е изписана в 1869 година от Васил Попхристов от Самоков, за което свидетелства зографския надпис при входа.
Към 16 :00ч отпътуване за България. Пристигане късно вечерта.

2