Време

Правим походи под дъжда, снега, вятъра и всякакви други метеорологични условия, в които природата решава да ни хвърли. Все пак тръгваме на приключения! Ако времето е опасно по някаква причина, пътуването ще бъде променено или отложено. Ще бъдете уведомени за седмицата на вашето пътуване, ако има промени поради времето.

Плащания

Не, ние не начисляваме никакви допълнителни такси или допълнителни такси за гориво. Посочената цена е цената, която плащате.

Моля, свържете се с нас, за да получите най-актуалната информация за желаното от вас пътуване.

Необходимо да имате отпечатано копие. Изискваме обаче да покажете идентификационен номер, съответстващ на вашата резервация, както и номер на поръчка, който веднага ви се изпраща по имейл, след като направите резервацията си.

Подготовка

Препоръчваме ви да вземете удобни обувки и подходящо облекло, съответстващо на сезона, и малка раница за носене на допълнителни закуски и вода.

Носете каквото ви е удобно. Препоръчително е да имате чифт здрави и удобни, обувки или маратонки. За предпочитане е да се обличате на слоеве и да носите дрехи, които отвеждат изпотяването и да ви държат сухо и удобно.

Резервации

Трябва да се обадите поне 72 часа преди планираното турне за пълно възстановяване на сумата. Няма възстановяване на суми за анулации в рамките на 24 часа от датата на тръгване или ако решите да не ни уведомите.

Да! За гарантирани места на всички обиколки се изискват резервации. Резервациите ни помагат да определим броя на водачите, от които се нуждаем, за да гарантираме, че нашите групи ще получат качествена услуга, и ни позволяват да ви уведомяваме за промени във времето или нещо, което може да наруши програмата.