Обадете се сега! 0899 859 828

ТОП ОФЕРТИ

  • Хърватия и Словения: Плитвички езера, Постойна, Загреб, Любляна, замъка Блед
Хърватия и Словения: Плитвички езера, Постойна, Загреб, Любляна, замъка Блед Тръгване на Подробности

Гърция

Драма, Аспровалта, Круиз около "Света гора - Атон "

Начална дата: предстои дата

Продължителност: 3 дни/2 нощувки със закуски 

Цена 175 лв

 

 

 

 

Първи ден - Пристигане в гр. Драма около 11:00 ч. сутринта , разглеждане на центъра на града, църквата "Св.-Никола" , градския парк. Потегляне за манастира "Възнесение Господне" , известен като Ротондата ,намиращ се в планината Пангео на около 1000 м. височина. В 16:00 ч. отпътуване за курортното селище Аспровалта, настаняване в хотела и свободно време .  Хотелът се намира в близост до морето, в който ще бъдем и двете нощувки.  Нощувка.

 

Втори ден - Закуска В 07:30 ч. потегляне за Уранополис - круиз около манастирите на Св.Гора Атон . Около 10:30 ч. начало на круиз - провежда се с туристически кораб с продължителност около 3 часа . Преминава се бавно , възможно най - близо до манастирите с кратка беседа за всеки от осемте манастира , разположени на южния склон . След круиза свободно бреме из пристанището Уранополис. В 16М00 ч. потегляне за Аспровалта . По желание на групата - Увеселителна вечеря в таверна - заплаща се допълнително около 15 евро. Нощувка

 

Трети ден - Закуска . Посещение на манастира "Св.Лидия" - посветен на първата жена приела християнството от Св.Апостол Павел  в древния град Филипи .  Отпътуване за България

 

цена 175 лв от гр. Пазарджик

 

Цената включва: 2 нощувки в хотел със закуска в курорт в Халкидики ; медицинска застраховка; пътуване с автобус с климатик, видео монитор и мини бар.

Цената не включва – храна, Круиз около Св.Гора Атон -15 евро

Минимален брой за провеждане на екскурзията – 45 участника.

При записване се представя копие от личната карта и 60 лева. Останалата сума се доплаща до 10 дни .

Някои от часовете за тръгване и мероприятията могат да бъдат променени по желание на групата, съгласувано с ръководителите на групата.

ТУРОПЕРАТОРЪТ  "СКАНЕР "си запазва правото на промени в цените и програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

Трафик

1.png0.png2.png3.png1.png1.png7.png1.png
Днес51
Вчера245
За месеца9705
Общо10231171

  • Вашият IP адрес 3.235.172.213
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown

3
Online

Неделя, 31 Май 2020 13:47