Обадете се сега! 0899 859 828

ТОП ОФЕРТИ

 • Хърватия и Словения: Плитвички езера, Постойна, Загреб, Любляна, замъка Блед
Хърватия и Словения: Плитвички езера, Постойна, Загреб, Любляна, замъка Блед Тръгване на Подробности

България

Двудневно пътуване из България - Ивайловград – Кърджали

Програма –  Ивайловград – Кърджали   

Тръгване на 27 юни 2020 год.

Продължителност : Два дни /1 нощувка със закуска 

Транспорт : Автобус 

Цена: 85 лв.

Първи ден  27/06/2020 Отпътуване  в 07.00 ч. по маршрут: Пловдив   Ивайловград.

Отпътуване за Ивайловград. Пристигане в Ивайловград – южната приказка на България, където реките Армира и Арда събират водите си и бързат към Егейско море. Градът на лозите и хубавото вино… Разглеждане на забележителностите на Ивайловград: Църквата “Преображение Господне”, Исторически и етнографски музей. Сред паметниците от времетo на Римската империя са останките от градските и извънградските къщи на заможните римляни. Извънградските вили представлявали центрове на земевладелски имения. Такова жилище е вила Армира, близо до Ивайловград, открита през втората половина на XX в. Посещение и разглеждане на вила Армира с местен екскурзовод – построена през I в. Входни такси:   Вила Армира: възрастни- 5лв/деца -3 лв.   Настаняване в хотела . Свободно време. Нощувка. Възможност за организирана вечеря в ресторанта на хотела с музика и танци / допълнително се заплаща около 15 лв /.

Втори ден 28/06/2020  Закуска в ресторанта на хотела. В 9.00ч . Отпътуване за гр. Кърджали. По пътя - посещение на природната забележителност Каменни гъби - скални образувания, с формата на гъби, образувани в резултат на активна подводна вулканична дейност (входната такса за местността на Каменните гъби, която е около 3 лв, не е включена в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място). Отпътуване към Перперикон - изсечен в скалите древен тракийски свещен град. Разглеждане на обекта (входната такса за Перперикон, която е около 6 лв. за възрастни и 2 лв. за ученици, студенти и пенсионери, не е включена в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място). Отпътуване към Кърджали. Свободно време в Кърджали с възможност за посещение на Регионалния исторически музей (входната такса за музея, която е около 5 лв. за възрастни и 2 лв. за ученици, студенти и пенсионери, не е включена в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място).   Свободно време за почивка и кафе. Отпътуване за гр. Пещера . Пристигане вечерта.

 

Цената включва: 

 1. Транспорт с комфортен автобус;
 2. 1 нощувка със закуска в хотел в Ивайловград;
 1.     Посещение на вила Армира; 
 2. Беседи с местни екскурзоводи в посещаваните обекти;  Екскурзовод по време на цялото пътуване;

Цената не включва:

 1. Входни такси на посещаваните туристически обекти;
 1. Организирана вечеря в       ресторанта на хотела;

ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото на промени в цените и програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

Трафик

1.png0.png2.png3.png1.png1.png6.png8.png
Днес48
Вчера245
За месеца9702
Общо10231168

 • Вашият IP адрес 3.235.172.213
 • Browser: Unknown
 • Browser Version:
 • Operating System: Unknown

1
Online

Неделя, 31 Май 2020 13:00